A precíziós orvoslás keretében egyéni konzultációk során feltárjuk a kliens aktuális érzelmi, mentális, és fizikai problémáit . A jelenlegi élethelyzetek megoldásához, a meglévő egészségügyi problémák visszafordításához mindig az egyénnek leginkább megfelelő, leghatékonyabb, testre szabott megoldásokat dolgozzuk ki.


Translate

2014. febr. 2.

Theta-Healing, Theta gyógyítás


Mi  a ThetaHealing/Theta gyógyítás?

A ThetaHealing módszert Viana Stibal alkotta meg.
A ThetaHealing olyan energiagyógyászati módszer/technika mely a morfo-genetikus mezőben, a „kvantum valóságban” működik.
Elsajátítására-némi gyakorlás után-bárki képes, kortól, nemtől, iskolai végzettségtől függetlenül.  Nem tartozik egyetlen vallási irányzathoz sem.
Azonban működésének alapfeltétele, hogy a kezelő és a kliens is higgyen Isten/Teremtő Tudat/Mindenható létezésében.

Mi történik a kezelés alatt?
  •        A gyógyító 4-8 Hz-s agyhullámokra hangolódik, ebben az állapotban képes kapcsolódni a Teremtőhöz, a Teremtés síkjához.
  •          A kliens elmondja, milyen problémán szeretne változtatni. Ezt követően az „ásatásnak” nevezett technikával megkeresik azt a negatív hitrendszert, érzelmi mintát, energetikai blokkot, ami a kliens konkrét problémájának a „gyökere”.
  •          Majd a kineziológiában is alkalmazott izomteszteléssel meghatározzák, hogy a probléma a kliens melyik „szintjein” (alap, genetikai, lelki, történelmi) van jelen.
  •         A kezelő a Teremtő vezetésével és a kliens beleegyezésével a negatív hitrendszereket pozitív érzelmi mintákra cseréli.

Mi jellemzi az agyhullámokat?
  •         Az agyhullámokat 4 csoportra szokták osztani az agyhullámok rezgésszámai alapján. Leggyorsabb rezgésszámú (legrövidebb hullámhosszú) agyhullám a Béta (13-40 Hz)-ez a tökéletes ébrenlét állapotához kapcsolódik.
  •          Ennél lassabb rezgésszámú az Alfa (8-13Hz) agyhullám. Ez akkor észlelhető, amikor nyugalomban vagyunk, egyfajta relaxációs, de éber állapotban.
  •          A theta agyhullámok (4-8Hz) az alvás első fázisához, a meditáció mélyebb szintjeihez kapcsolódnak.
  •          A delta agyhullámok nagyon lassúak, (1/2-4 Hz) a mély alvás állapotát jelzik.

Miben segíti a kezelőt a theta tudatállapot elérése?
  • A theta tudatállapot olyan transzszerű állapot, amelyben elveszítjük időérzékünket, a gondolatok és víziók szabadon bukkanak felszínre. Ez az a szint, ahol az ego helyett a lélek veszi át az irányítást, és ahol önmagunkkal és másokkal is egységbe kerülünk. 


Milyen problémák kezelésére alkalmazható?

Segíthet pl. fizikai és lelki betegségek okainak feltárásában, gyógyításában, negatív érzelmi minták megváltoztatásában (agresszivitás, pánik, önbizalomhiány, félelmek, szenvedélybetegségek, stb).

Milyen hatása lehet a kezelésnek?
  •          az energetikai blokkok feloldódnak, a csakrák kinyílnak, az energiaáramlás folyamatos lesz, az aura szabályossá, szimmetrikussá válik.
  •          a kliens közérzetében, és életében pozitív változások jönnek létre. A változások annál gyorsabbak és mélyrehatóbbak, minél hatékonyabb a kezelés, minél pontosabban sikerül beazonosítani a negatív érzelmi blokkokat, hitrendszereket.
  •          a gyógyulási folyamatok felgyorsulhatnak.
  •          a kezelés esetenként gyógyuláshoz is vezethet.


Mennyi ideig tart egy kezelés?
Egy kezelés általában 1-1,5 órát vesz igénybe.

A Theta technika segítségével feltárhatók és megváltoztathatók azok a hitrendszerek amelyek fizikai és érzelmi problémákat, betegségeket okozhatnak. Segít pl. a félelem az önbizalomhiány, a harag negatív érzelmi mintáinak átalakításában, szenvedélybetegségek, egyéb fizikai és lelki sérülések, betegségek kezelésében.

A kezelés ideje 60-90 perc/ alkalom 10000.-Ft/ alkalom