A precíziós orvoslás keretében egyéni konzultációk során feltárjuk a kliens aktuális érzelmi, mentális, és fizikai problémáit . A jelenlegi élethelyzetek megoldásához, a meglévő egészségügyi problémák visszafordításához mindig az egyénnek leginkább megfelelő, leghatékonyabb, testre szabott megoldásokat dolgozzuk ki.


Translate

2014. febr. 2.

EMF Balancing Technique®/EMF-elektro-mágneses mező kiegyenlítő technika

"Az EMF Balancing Technique® napjaink új energetikai eljárása, amely a Szellem és a biológia integrálódását hivatott felgyorsítani, növelve a betegségekkel szembeni ellenálló képességünket, valamint a mindennapi valóságteremtésében való tudatos közreműködésünk mértékét. Az EMF Balancing Technique® beavat saját elektromágneses erőterünk természetének felismerésébe és tudatosításába. Új információkat fogadunk be energetikai anatómiánkra vonatkozóan, amelyek visszahatnak a Kozmikus Szövedékkel való kapcsolatunk erősítésére. A végső eredmény egy olyan készség kifejlesztése, amely a Kozmikus Szövedék kimeríthetetlen erőforrásának rendszeres és folyamatos hasznosítására jogosít." - Lee Carroll


Az EMF Balancing Technique®-et (Emberi elektromágneses erőtér Kiegyenlítő Technikát ) Peggy Phoenix Dubro fejlesztette ki. 

A módszer tudatosítja bennünk, hogy a fizikai testünkön kívül energetikai rendszerünk is van, amely szintén fejlődik. 

A kezelések első 4 fázisában megismerkedsz az energetikai rendszered (Univerzális Kalibrációs Háló) felépítésével, és működésével. A kezelések során a kezelőd és a tiszta szándékod segítségével lehetőség van a Hálóban lévő elektromágneses töltések átrendezésére. Ennek eredményeként a Háló egy magasabb rezgés szintre áll be, egyensúlyba kerül benned a bölcsesség és a szeretet (I. Fázis). Kioldódnak azok az energetikai blokkok, amik a múltbeli tapasztalataidhoz kapcsolódnak, s azok az energiák, amik még felhasználhatók a jövőbeli lehetőségek támogatására fordíthatók át (II. Fázis). 

A III. Fázis segíti a teljességed, és a tudatos jelenléted felerősítését. 

A IV. Fázis segít abban, hogy képes legyél az életedben megjelenő lehetőségeket felismerni, és a számodra lehetséges legmagasabb szinten megvalósítani. 

A változások minden Fázisban a belső bölcsességeddel összhangban történnek. 

Az V-VIII. Fázisok az első 4 Fázisra épülve elősegítik a Háló rezgésének további emelkedését, és egy magasabb szintű egyensúly kialakulását a mindennapi életedben. Ezekben a Fázisokban lehetőséged nyílik arra, hogy (Fázisonként 12) mestertulajdonságból kiválaszd azokat a mestertulajdonságokat, amelyeket erősíteni szeretnél önmagadban, és megnyilvánítani szeretnél a mindennapi életedben. 

A IX-XII. Fázisok során megismerkedsz a Harmadik vagy másnéven kapcsolati Hálók fogalmával, és működésével. A harmadik Hálók jelentőségét az adja meg, hogy mindennel, ami bennünket körülvesz (emberek, állatok, tárgyak) harmadik Hálót hozunk létre, és ezeket a Hálókat meghatározott minőségekkel, „töltésekkel” telítjük. Amikor egy meghatározott Háló töltéseit változtatjuk meg, ez a változás hatással van a többi Háló működésére is, mivel minden Háló kapcsolatban áll egymással. 

A IX. Fázisban egy már meglévő, működő, pl. családi Háló töltéseit változtathatod meg, és ezzel pozitív változásokat idézhetsz elő a mindennapi életedben. 

A X. Fázisban az általad létrehozott un. Szülői Háló lehetőséget ad arra, hogy kiteljesítsd önmagadban azokat az egyetemes anyai és apai tulajdonságokat, amelyekkel további tudatos fejlődésedet (és az utánad következő generációét is) segíted. 

A XI. Fázisban Partner kapcsolati Hálót hozol létre, és töltesz meg olyan minőségekkel, amelyekkel fejleszted önmagadat, és amelyeket a partnerkapcsolatodban tapasztalni szeretnél. 

A XII. Fázis az Evolúció Teremtőjévé válás rezgésszintje. Ebben a fázisban valóban az evolúciós fejlődésed teremtőjévé válsz. Az általad létrehozott 3. Hálóba olyan töltéseket is elhelyezel, amelyek növelik a tudatosságodat, segítenek abban, hogy bölcsen cselekedj a mindennapi életedben, és abban is, hogy tisztábban tudd felmérni a cselekedeteid következményeit. 

„A XIII. Fázis az evolúció teremtőjének útja, a HálóLogika ereje címet viseli, kiteljesíti az első XII. Fázist, kiválóan alkalmas a technika erejének megtapasztalására a belső bölcsességed igényeinek megfelelően. Ez a fázis alkalmas a Hálóban rejlő összes lehetőség aktiválására. Aki még nem találkozott az EMF energiahangolásaival, és az első négy, vagy az V-VIII. Fázisok után veszi fel a XIII. Fázist, felébresztheti a többi fázis speciális rezonanciáit. Aki pedig a sorozat koronájaként tapasztalja meg a XIII. Fázist, egy újabb beteljesülést élhet meg. Bármelyik szinten is vagy a technika alkalmazásával, ezzel a kezeléssel felébresztheted, frissítheted a személyes energiádat: a gondolataid, szavaid, érzelmeid és cselekedeteid töltéseit nagyobb erőre és fókuszra hangolhatod. Átszervezheted, újra összpontosíthatod a személyes energiádat a valóságteremtésed igényre-igazítása céljából. Ez a kezelés egyénileg és csoportosan is megtapasztalható.” 
Az EMF technikát jelenleg a világ több mint 70 országában alkalmazzák… 
Légy részese Te is a kvantum valóság által nyújtott kivételes fejlődési lehetőségnek!



                A kezelés ideje 60-90 perc/alkalom, 10000.-Ft/alkalom 

Nem szükséges a 13 fázist közvetlenül egymás után elvégezni, hallgass a belső bölcsességedre, végezd el saját igényednek megfelelően, több részletben az egymásra épülő fázisokat!