A precíziós orvoslás keretében egyéni konzultációk során feltárjuk a kliens aktuális érzelmi, mentális, és fizikai problémáit . A jelenlegi élethelyzetek megoldásához, a meglévő egészségügyi problémák visszafordításához mindig az egyénnek leginkább megfelelő, leghatékonyabb, testre szabott megoldásokat dolgozzuk ki.


Translate

Orvos által végzett visszeres, seprűvénás láb kezelése

Visszeres, seprűvénás láb kezelése
A kezelés segíti a sejtek anyagcsere és regenerációs folyamatait. Erősítik az érrendszert, és ezáltal csökkentik a visszerek felületi gyulladását, valamint a vizenyő képződést, és a feszülő bőrérzetet. A seprűvénát látványosan halványítja.

Mit érdemes tudni a seprűvénákról és a vénás betegségekről?
A tágult hajszálerek (seprűvénák), több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak jelentős részénél. Az eddigi felmérések eredményei szerint a dolgozó nők 60%-a szenved valamilyen bőr alatti érelváltozástól, nagy részük változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női kliensek kb. 55 %-a panaszkodik a hajszálértágulat kialakulása miatti esztétikai problémára. 
Azonban többről van itt szó mint esztétikai problémáról... 
Mogán István érsebész főorvos szerint: 
"Civilizációs betegségről van szó. A test teljes súlya az alsó végtagokon nyugszik, tehát - kis túlzással - a két lábon járás az alapvető oka a vénás betegségeknek" A vénáknak fontos szerepük van. A test szöveteiből szállítják az elhasznált és bomlástermékekkel teli vért a szív felé. Az egészséges vénák ezzel a feladattal könnyen megbirkóznak, de idővel a vénák kitágulnak és a bennük lévő billentyűk sem zárnak tökéletesen, ezért a pangó vér sejtes elemei, valamint a plazma az erek falán át a környező szövetekbe szivárog. A szövetközi állományban felhalmozódnak a bomlástermékek, és a bőr vérellátása romlik. A kitágult érszakaszok hajlamosak a gyulladásra, valamint egyéb kellemetlen tüneteket is produkálnak, amelyekből akár trombózis, visszeres vérzés vagy lábszárfekély is kialakulhat." 
Milyen tényezők felelősek a kialakulásukért? 
-örökletes hajlam,
-hormonális betegségek,
-kortikoszteroidok szedése,
-ülő foglalkozás,
-mozgáshiány,
-elhízás.


Milyen tünetei vannak a vénák betegségeinek?
A kialakuló vénás betegség egyik első tünete lehet a seprűvénák (teleangiektáziák) megjelenése. Ezek kb. 0,5-1 mm átmérőjű, a felszínhez közel (0,08-0,2 mm mélységben) elhelyezkedő tágult hajszálereket jelentik. Ezek az értágulatok az esetek 50 %-ában önállóan, a visszeres problémáktól függetlenül alakulnak ki. 
További tünetek lehetnek az  alsó végtagokon: fáradékonyság, zsibbadás, érzészavar, viszketés, állandó tompa fájdalom, főként estére kialakuló nehéz láb-érzés, lábdagadás, lábfeszülés, éjszaka jelentkező lábgörcsök. 


Milyen kezelési módok léteznek?
Általánosságban:
1. Életmód váltás: egészségesebb táplálkozás, több mozgás!
A seprűvénák kezelésére:
1.Tűszúrásos rádiófrekvenciás kezelések (Viridex, Veinwave)
2. Lézeres kezelés,
3. Homeopátiás kezelés, Schüssler sók,
4. Egyénre szabott, professzionális natúr kozmetikumokból pakolások, spray-k, krémek..


A tágult visszerek kezelésére:
1. Sclerotizáció,
2. Műtét,
3.Homeopátiás kezelés, Schüssler sók,
4. Egyénre szabott, professzionális natúr kozmetikumokból pakolások, spray-k, krémek.


Miért kell ezzel a problémával foglalkozni?

Mert ezek a folyamatok kezelés nélkül fokozatosan súlyosbodnak, szakszerű kezeléssel pedig lassíthatók és karbantarthatók!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.