A precíziós orvoslás keretében egyéni konzultációk során feltárjuk a kliens aktuális érzelmi, mentális, és fizikai problémáit . A jelenlegi élethelyzetek megoldásához, a meglévő egészségügyi problémák visszafordításához mindig az egyénnek leginkább megfelelő, leghatékonyabb, testre szabott megoldásokat dolgozzuk ki.


Translate

2014. febr. 2.

HálóLogika gyermekek részére

LatticeLogic™ for Children / HálóLogika gyermekek részére

A HálóLogika sorozat gyermek programja egy játékos módszer, mely kifejezetten 7-14 év közötti gyermekek számára készült. A gyermekek Peggy Ann történetein és felismerésein keresztül megismerkednek az energia, és a gravitáció fogalmával, valamint saját energetikai rendszerük felépítésével. Megtanulják, hogy az életük eseményeit befolyásolni tudják a gondolataikon, az érzelmeiken, a szavaikon, és a cselekedeteiken keresztül.
A módszerhez tartozó energetikai gyakorlatok segítenek a gyermekeknek abban, hogy a mindennapi életükben megjelenő problémák, stressz, ellenére egy magasabb szintű harmóniában és egyensúlyban maradjanak önmagukkal.

A módszer hatására a gyermekek otthon, és az iskolában is együttműködőbbé válnak, javul a magatartás és a koncentrációs képesség, ezek következtében pedig javulnak a tanulmányi eredmények.

A gyermek program oktatható iskolai osztályoknak, és kisebb, minimum 5 fős csoportoknak is. A gyermekek tanítását követően a program tematikája és módszere átadásra kerül a szülők és pedagógusok számára is.