A precíziós orvoslás keretében egyéni konzultációk során feltárjuk a kliens aktuális érzelmi, mentális, és fizikai problémáit . A jelenlegi élethelyzetek megoldásához, a meglévő egészségügyi problémák visszafordításához mindig az egyénnek leginkább megfelelő, leghatékonyabb, testre szabott megoldásokat dolgozzuk ki.


Translate

2017. márc. 2.

Gyógynövényes Lábsó

Gyógynövényes Lábsó
A Gyógynövényes lábfürdő igazi gyógyír a száraz és kérges bőrnek. Antiszeptikus összetevői megakadályozzák a kellemetlen lábszag, a lábgombák és a lábujjak közötti viszketés kialakulását. Illóolaj tartalma kiváló tisztító és revitalizáló hatást biztosít, csökkenti a nehéz láb-érzést. Tartósítószert nem tartalmaz. A benne levő hatóanyagok koncentrátumok, gyógynövények, tengeri só, megakadályozzák a bőr kiszáradását, és megfelelő ápolóanyagokat juttatnak a bőrbe. Így a bőr megőrzi rugalmasságát, és puhaságát. Ez az intenzív bőrvédelem különösen jótékony cukorbetegnek is.
Vitalízáló, frissítő hatása miatt a fáradt és elnehezült lábakra is áldásos hatást gyakorol. 2011-ben a Nemzetközi Beauty Kiállításon 281 lábápolónak lett bemutatva.
Hatása, már 15-20 perc elteltével érezhető. A seprűvénákra is látványos hatást gyakorol.
Használata: Egy evőkanálnyi lábfürdősót oldjon fel 5 liter meleg vízben és élvezze a természetes összetevők jótékony hatását. Használata nemcsak pedikűrhöz, hanem manikűrhöz is ajánlott. Használatával 2 napig szagmentes a láb.

Jó kiegészítője a lábápoló spray

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.