A precíziós orvoslás keretében egyéni konzultációk során feltárjuk a kliens aktuális érzelmi, mentális, és fizikai problémáit . A jelenlegi élethelyzetek megoldásához, a meglévő egészségügyi problémák visszafordításához mindig az egyénnek leginkább megfelelő, leghatékonyabb, testre szabott megoldásokat dolgozzuk ki.


Translate

2014. febr. 2.

VeinWave kezelések


Veinwave- a XXI. századi technológia

Felületi érproblémák kezelésére

A tágult hajszálerek, több más érelváltozással együtt, állandó problémaként jelentkeznek a nők és a férfiak nagy százalékánál egyaránt. Az eddigi felmérések eredményei szerint a dolgozó nők 60%-a szenved valamilyen bőr alatti érelváltozástól, nagy részük változó korban van. A 20 és 70 év közötti férfi és női kliensek kb. 55 %-a panaszkodik a hajszálértágulat kialakulása miatti esztétikai problémára.  
A technikát Franciaországban fejlesztették ki, 400 (25 év és 70 év közötti) páciensen végzett közel 2000 tesztkezelés alapján. Tizennyolc hónapot szántak a kezelés hatásainak ellenőrzésére, eközben semmilyen komplikációt vagy mellékhatást nem tapasztaltak. 

A veinwave egy forradalmian új az un. termokoaguláció-nak nevezett technikát alkalmazza, a seprűvénák, a hemangiomák (piros foltok) és a rosacea kezelésére szolgál. Hatása nagyon magas frekvenciájú rezgések által termelt hőhatáson alapul, mely egy termális (hő) sérülést hoz létre. Az ér azonnal eltűnik, a beavatkozás helyén kis mikro-heg keletkezik, amely párnap után meggyógyul, így az ambuláns kezelés után a beavatkozásnak nem marad nyoma.veinwave géppel lehetséges a 0,3 mm-nél kisebb átmérőjű erek kezelése is.

A veinwave olyan optimális energiahatást biztosít, amellyel elkerülhető a bőrégés bármely formája. A nagyon finom tűkkel és a készülék beépített mikrohullámú rezgés-generátorával célzott, hajszálpontos kezelés hajtható végre, mely nem okoz változást a bőrfelszín folytonosságában. 

A veinwave kezelés előnyei

• könnyű, és egyszerű használat

• nincs pigmentáció

• nincs bőrégés

• gyors, ambuláns jellegű kezelés (a 20-25 perc alatt leadott kb. 250 pulzus akár 50 cm- nyi eret is képes eltűntetni)

• rendkívül hatékony (sokrétű alkalmazás arcon és lábon, a test bármely részén)
• bármilyen bőrtípuson alkalmazható
• nincs szükség a kezelt terület kezelés utáni kötözésére
• nincs allergiás reakció (kivéve a nikkelt, ebben az esetben aranyozott tűt kell használni)
• alacsony rezsiköltségek

Milyen esetekben nem alkalmazható Önnél ez az eljárás?
• nikkel allergia (a fémallergiások részére speciális aranybevonatú tűt kell                                                    használni)
• pacemaker
• bőrfertőzés
• terhesség
• epilepszia

Összehasonlítás a mikroszkleroterápiával
Nincsenek mellékhatások, nincs allergiás reakció vagy felhámsérülés. A kezelés csak kismértékben kellemetlen (mint pl egy szúnyogcsípés), így a test érzékeny területei is kezelhetők vele. Az elvégzett tesztek tanúsága szerint a kezelést kipróbáló páciensek 80 %-a jobban kedvelte ezt a kezelést, mint a mikroszkleroterápiát. 


Összehasonlítás a lézerrel
A veinwave gép és a vele végzett hatásos kezelés sokkal olcsóbb, mint a megszokott lézeres eszközök, a test bármely részén használható, nincs égés, pigmentvesztés (kifehéredés) vagy gyulladásos reakció. 

A veinwave
 készülék alkalmas a hő mértékének és a pulzus időtartamának változtatására és szabályozására.
A veinwave technológia megfelel az Európai Unió 93/42 EC számú, orvosi eszközökről szóló direktívája előírásainak is, erről független szakértő szervezet által kiállított CE bizonyítvány áll rendelkezésre. 


A veinwave lámpa és szemüveg

A veinwave polarizált fényű lámpával kombinált nagyító szemüveg 



A forradalmian új technológiát képviselő készülékhez kifejlesztettek egy high-tech megvilágítással kombinált szemüveget. Ennek célja a kezelést végző személy szemének kímélése, a kezelendő felület jobb láthatósága, és a gyorsabb, hatékonyabb kezelés. Rendkívül előnyös tulajdonságai miatt nemcsak a veinwave készülékhez alkalmazható, más kezeléseknél is megkönnyítheti a munkát, ahol feszült figyelem, összpontosítás és erős szemigénybevétel szükséges erős megvilágítás mellett. 

A szemüveg
 előnye kettős. Egyrészt nagyító funkciója megnöveli, és jobban láthatóvá teszi a kezelt felületet. Különlegességét azonban nem ez, hanem a speciális megvilágítás adja: a sisakszerű szemüveg vázára szerelt mini lámpa pontosan a kezelt felületre irányítható árnyék nélkül (bármilyen máshonnan érkező megvilágítás esetén óhatatlanul is árnyékot vet maga a kezelő is). A lámpában egy elfogatható ki karral polarizált fény (egy síkban rezgő) fény állítható elő. Hihetetlen, amit a polarizált fény tud: ennek a megvilágításában szinte át lehet látni a bőrön, előtűnnek a normál fényben nem is látható részek a bőrben. Tálcán kínálják fel magukat a polarizált fényben a kezelendő hajszálerek. 









VeinWawe kezelések
Érsebészek által kifejlesztett, forradalmian új technológia rosacea, kisebb felületes vénák, seprűvénák, pókvénák, tűzfolt kezelésére 
5000.-Ft/30 perc