A precíziós orvoslás keretében egyéni konzultációk során feltárjuk a kliens aktuális érzelmi, mentális, és fizikai problémáit . A jelenlegi élethelyzetek megoldásához, a meglévő egészségügyi problémák visszafordításához mindig az egyénnek leginkább megfelelő, leghatékonyabb, testre szabott megoldásokat dolgozzuk ki.


Translate

2014. febr. 2.

Egészségügyi állapot felmérés




AMP non-invazív vérkép és metabolit analizátor- Vérvizsgálat tűszúrás nélkül-Malyhin Pulavski módszer

Miért ajánlom az AMP vizsgálatot?

       ·         az AMP a menedzserszűrésnél ötször, a munka alkalmassági vizsgálatnál tízszer több           élettani jellemzőt értékel, és tájékoztatást ad szervezetünk egészségi állapotáról.
       ·         a vizsgálat 6 perc alatt 117 paramétert mutat ki minimum 95%-os pontossággal.
       ·         a rendszer nagy előnye, hogy folyamatos fejlesztés alatt áll.
       ·         kiválóan alkalmas egészségügyi állapotfelmérésre vagy fogyasztás előtti állapotfelmérésre, hiszen a vizsgálat segítségével kideríthető milyen okok vezettek az elhízáshoz.


Mi a vizsgálat elméleti alapja?
Az emberi test felületén a biológiailag aktív referencia pontok (5 pont) hőmérsékletének, a külső légnyomásnak, valamint a kliens számítógépbe bevitt adatainak elemzéséből meghatározható a klinikai vérkép.
Az eredményeket egy erre a célra kifejlesztett szoftver (USPIH) összesíti, és rendezi megfelelő formába.
Az AMP analizátor működése a belső szervek vérkeringési rendszere által végzett munka és a nitrogén, oxigén, hidrogén és szén kémiai reakcióinak eredményeképpen keletkező hő közötti kölcsönös kapcsolaton alapul. A hőmérséklet-változások a nitrogén vegyületek és hidrogén-kötések, továbbá az oxigén oldhatósági tényezője kölcsönhatásának változásán keresztül meghatározzák a kémiai elemek aktivitását.
A vizsgálatok célja a változások meghatározása a vér alakos elemeinek összetételében és a kémiai reakciók lezajlása során, amelyek kölcsönhatásban vannak a szervezet által szabályozott, és a sejtmembránok fehérje és lipid szintjét befolyásoló oxigénfelvétellel és széndioxid kibocsátással.
Mivel az AMP analizátor optikai érzékelők segítségével hőmérsékletet mér, semmilyen káros hatása nincs a vizsgált páciens szervezetére.
A rendszer által vizsgált paraméterek orvosi értékelése lehetőséget ad rejtett, vagy lappangó betegségek, és elváltozások kimutatására; az életfontosságú szervek (tüdő, máj, vese, szív, agy, gyomor) állapotának meghatározására; a szervezet alapvető folyamatainak ellenőrzésére.



A vizsgálat előnyei:
      ·         Non-invazív (nincs vérvétel, nincs egyéb kellemetlen beavatkozás)
      ·         Átfogó (több szakorvosi területet lefedő: labor, belgyógyászat, kardiológia)
      ·         Fájdalommentes
      ·         Gyors vizsgálat (kb. 6 perc)
      ·         Azonnali orvosi értékelés, kedvező ár
      ·         Szakszerű tanácsadás, betegirányítás
      ·         Gyermekeknél is végezhető (8-10 éves kortól)

 

Hogyan történik a vizsgálat?

·         a vendég adatait beírjuk a számítógépbe (nem, kor, testsúly, pulzus szám, légzés szám stb.)
·         ezt követően lefektetjük, és felhelyezzük a fertőtlenített biológiai aktív pontok fölé az 5 elektródát (az artéria carotisok elágazása fölé, a hónaljak legmagasabb pontjaihoz, és a köldökbe).
·         a programot elindítjuk.
·         a mérést követően ellenőrizzük az un. másodlagos paramétereket.
·         az elektródákat eltávolítjuk, a mérési eredményeket értékeljük.

 

Milyen esetekben nem végezhető el Önnél ez a vizsgálat?

• hőemelkedés esetén, vagy lázas állapotban;
• ha a bioaktív (az érzékelők felhelyezésére szolgáló) területek bármelyike közelében gyulladásos, vagy gennyesedéssel járó folyamat van, ill. a nyirokcsomók duzzanata figyelhető meg;
• ha a bioaktív felületek bármelyikén hegszövet van;
• ha a bioaktív felületek bármelyikén friss műtét utáni (posztoperatív) vagy egyéb gyógyuló seb van;
• ha a páciens a pszicho-motoros agitáció állapotában van;
• ha az érzékelőket és a páciens bőrét a bioaktív felületeken nem tisztították meg etilalkohollal;
• ha a vizsgáló helyiségben a hőmérséklet a 18 - 32 °C tartományon kívül esik;
• ha az érzékelők nem működnek megfelelően - egyik érzékelő sem jelezhet ki olyan hőmérséklet értéket, amely kívül esik a 27 - 38 °C tartományon;
• ha a légköri nyomás értéke kívül esik a 97,3 - 105,3 kPa (730 - 790 Hgmm) tartományon;
• ha a helyiségben a levegő relatív páratartalma meghaladja a 80 % -ot;
• ha az analizátor környezetében olyan készülék, vagy berendezés van, amely rádiófrekvenciás elektromágneses teret hoz létre a 26 Hz alatti, ill. 1000 MHz feletti frekvencia tartományban.

Az AMP program lehetővé teszi: 

• 1. Meghatározni a szervezet állapotát, annak funkcionális, hemodinamikus egyensúlyát.

• 2. A központi idegrendszer vonatkozásában a rendszer lehetővé teszi megvizsgálni: az agy vérellátottságát, az agy artériáinak és vénáinak állapotát, az agyi keringés jellemzőit, az agy harmadik kamrájának állapotát (méreteit), a cerebroventrikuláris mutatókat, a gerincvelő nyomását; K, Na, Ca, Mg - tartalom vérben való értékelése alapján, az ideg - izom vezetőképességet, görcsre, izomgyengeségre való hajlamot. 

• 3. A szív - és vérkeringés rendszer tekintetében a rendszer lehetővé teszi diagnosztizálni a szívkoszorúér meszesedést, a szívizom vérellátási zavarait; a kilövellt vér mennyiségének változását, a szívritmus zavart, a szívciklus ideiglenes jellemzőit, a vérkeringés típusát: hiperkinetikus, normálkinetikus, hipokinetikus. 

• 4. A tüdő tekintetében a rendszer kimutatja a tüdőfunkciók élettani jellemzőit, a légzési paramétereket; a tüdő vérkeringését; a tüdők rugalmasságát, amik lehetővé teszik az alap megbetegedések diagnosztizálását, mint pl.: krónikus hörgőgyulladás, tüdőgyulladás stb. 

• 5. A máj tekintetében a rendszer meghatározza: a máj vérkeringését; az enzimek aktivitását (AST, ALT;) és diagnosztizálja a máj-epe működés eltéréseit, a máj betegségeit. 

• 6. A vesék tekintetében a rendszer meghatározza a veseműködés paramétereit, pl. a karbamid, kreatinin, húgysav szinteket, a filtrációban, a reabszorbcióban bekövetkező változásokat; jelzi a vese különféle megbetegedéseit pl. krónikus nephritis, glomerulonephritis, pyelonephritis. 

• 7. A folyadékháztartásra vonatkozóan meghatározza:a folyadék és elektrolit háztartás jellemzőit, az esetleges rendellenességeket.

• 8. A műszer lehetővé teszi, hogy értékeljük a szervezet kompenzációs lehetőségeit, valamint segít kiválasztani a leginkább megfelelő gyógymódot a betegségek etiológiájának és patogenezisének a figyelembevételével.


 
  • AMP (non- invazív) tűszúrás nélküli állapotfelmérés (6 perc alatt 117 paramétert mutat ki) 6500.-Ft
  • Tradicionális Kínai energetikai állapot felmérés 3500.-Ft
  • AMP+Tradicionális energetikai állapotfelmérés 9900.-Ft