A precíziós orvoslás keretében egyéni konzultációk során feltárjuk a kliens aktuális érzelmi, mentális, és fizikai problémáit . A jelenlegi élethelyzetek megoldásához, a meglévő egészségügyi problémák visszafordításához mindig az egyénnek leginkább megfelelő, leghatékonyabb, testre szabott megoldásokat dolgozzuk ki.


Translate

2014. febr. 2.

A FOGYI - NASI® termékcsalád


A FOGYI - NASI® TERMÉKCSALÁD 



"...Gombóc Artúr a világon mindennél jobban szerette a csokoládét. Ha megkérdezték tőle, hogy milyen csokoládét szeret a legjobban, habozás nélkül fújta, mint aki éjjel nappal ezen töri a fejét.
A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon.
És mi volt a legnagyobb bánata Gombóc Artúrnak?
Hogy minden hiába, mert csak hízik, csak kövéredik, csak dagad, pedig keményen és összepréselt csőrrel fogyókúrázik! Mikor nem a csokoládéra gondol, akkor a fogyókúrára gondol.
Hogy mi mindenről mondott már le!
Lemondott a vízről, a tejről, a teáról, a főzelékről, a kenyérről, a sóról, az almáról, a körtéről, a narancsról, a citromról, a kóláról, lassan már mindenről lemondott, kivéve a csokoládét... - és mégis csak hízik, csak dagad, már olyan dagadt, hogy elpattan alatta az ág, ha rárepül... - megroggyan alatta a kémény, ha ráül... - elgörbül alatta a tévéantenna...
Éppen ezért már nem is röpköd a levegőben, különben is egyre nehezebben tud már felrepülni. Csak gubbaszt és fogyókúrázik! Illetve majszolja a csokoládét, mert azért valamit kell enni!..."
Csukás István : Pom-Pom meséi




Ismerd meg a FOGYI - NASI® családot, ami a fogyókúrák és az egészséges táplálkozás tökéletes kiegészítője.

Nincs olyan ember, akit ez nem érint...

Manapság egyre több a tudatosan vásárló és az egészségre törekvő ember. Családunkban, a környezetünkben, vagy vendégeink között naponta találkozhatunk olyanokkal, akiknek szükségük lenne ebben valakinek a segítségére. A médiában egyre több az erre vonatkozó reklám, és már a multiknál is lehet kapni rostban gazdag termékeket. De létezik egy ennél sokkal hatékonyabb termékcsalád... 

FOGYI-NASI®-k évek óta bizonyítják a szakembereknek, hogy garantáltan működnek.

Ha végzel valamilyen fogyasztó kezelést, akkor ez hozzájárulhat a kezelések eredményesebbé tételéhez. 

Ha nem is foglalkozol fogyasztással, akkor is biztosan ismersz a vendégkörödben vagy környezetedben olyanokat, akiknek szükségük van egy ilyen hatékony segítségre, amivel biztosan elérik a céljaikat. 

Ahhoz, hogy ajánlani tudd, ismerd meg ezeket a termékeket...



Milyen előnyökkel nyújt ez Neked?

•   minimális befektetés szükséges
•   nem kell "kezdőkészletet" venned
•   nem kell nagy raktárkészletet tartanod 
•   nem kell tanfolyamot végezned....
és ez még csak néhány érv a FOGYI - NASI® mellett. 
Keress velük te is pénzt, ajánld és add vendégeidnek otthoni használatra!




"Nassolás bűntudat nélkül"




A FOGYI - NASI® család tagjai megteremtik a harmóniát...




Kizárólag természetes anyagokból állnak, nem tartalmaznak konzerválószert, ízfokozót, aromát, mesterséges színezéket, ismeretlen eredetű összetevőket, cukrot.

Kiknek javasolt?

•   a korszerű táplálkozás híveinek...
•   mindenki számára, a kicsiktől a nagyokig...
•   diétázóknak, fogyókúrázóknak...
•   az egészséges...
•   az egyenletes fogyás követőinek...
•   azoknak, akik szeretnék megtartani az ideális testsúlyukat...




Milyen előnyei vannak a FOGYI - NASI® Családnak?

•   Édes és sós falatkái hosszú órákon át csillapítják az éhséget...
•   Zsírégető, anyagcsere normalizáló, bőrfeszesítő hatással rendelkeznek...
•   Garantált, egyenletes fogyást biztosítanak...
•   Képesek akár egy főétkezést is kiváltani...
•   Felgyorsítják a hasi, a háti és deréktáji zsír égetését...
•   Összetevőinek köszönhetően munka, tanulás, sportolás közben is megőrizhető az energia...
•   Evés előtt fogyasztva nagymértékben csökkentik az étvágyat és a feleslegesen elfogyasztott kalóriák számát...
•   Védett formuláik tartós, jo - jo effektus nélküli eredményt biztosítanak...




Mik azok a "zöld élelmiszerek"?


Ezt a megtisztelő nevet csak azok a termékek érdemlik ki, melyek nagy mennyiségben tartalmaznak létfontosságúnak tartott vitamin-, fehérje-, aminosav-, klorofill-, ásványi só- és rostanyagokat. Hatékonyan segítik a szervezetet a testi - lelki egyensúly helyreállításában, a regenerálódásban, a stressz elleni küzdelemben, és az immunrendszer hibátlan működésében. 

Alkotóelemei hozzájárulnak a magas vércukor-, koleszterin- és vérzsír szint csökkentéséhez, a vérnyomás normalizálásához és az olyan népbetegségnek mondható problémák megelőzéséhez, mint a cukorbaj, köszvény, székrekedés, hasmenés, vagy puffadás, visszeresség - csak, hogy a legfontosabbakat említsem. 

Magyarországon sem elhanyagolható tény, hogy a férfiak legalább 30%-a, míg a nők közül 45% küzd valamilyen emésztési problémával (sokan közülük nem is tudnak róla) Ilyen pl. a székrekedés, a hasmenés, vagy ezek váltakozása, a bélproblémák, Chron betegség, Colitis Ulcerosa.





Hogyan lehet elérni azt, hogy szénhidrátok fogyasztásakor
hízás helyett fogyjunk, és cukorbetegek is bátran fogyaszthassák?





A Nasi összetevők...

Lefogyni nagyon sokféleképpen lehet. Azonban nem mindegy, hogy a súlyvesztés jár-e valamilyen káros következménnyel. 

A fogyókúrák általában tiltják a szénhidrátok fogyasztását, mert azok hizlalhatnak, ám a szénhidrátmentes fogyókúrának komoly veszélyei is lehetnek. Szervezetünk az energiát a szénhidrátokból nyeri, ha megvonjuk tőle a szükséges mennyiséget, akkor testünk a fehérjékhez nyúl, vagyis az izomzatot bontja le. Ennek következményeként a kötőszövet meglazul, az illető "kifogy a bőréből" - amin sok esetben már csak a plasztika segíthet. A legrosszabb hatással a szénhidrátok mellőzése a kedélyállapotra van - hiányuk miatt rosszkedvűek, ingerlékenyek és hullámzó kedélyűek leszünk ebben a pattanásig feszült világban. 

Emellett tönkremehet az emésztés, a vitaminok, ásványi anyagok, hormonok a belekből nem mindig tudnak kellő mértékben felszívódni, felborul a szervezet megszokott egyensúlya. Az egészséges fogyás közben a Fogyi-Nasi® termékek hatóanyagai csökkenthetik és megakadályozhatják a szénhidrátok felszívódását, zsírrá alakulását. 

Fokozhatják a zsírégetést és támogathatják a vércukorszint normalizálását. Az emésztési gondokban szenvedők, vagy akik most állnak át a fehér kenyérről a teljes értékű termékekre, tömény rosttartalmuk miatt visszafogottabban fogyasszák és fokozatosan vezessék be az étrendjükbe ezeket a termékeket a bélirritáció elkerülésére.





A FOGYI - NASI® család tagjai
a jókedvű fogyókúra megteremtői...





TELI POCAK KAKAÓS - 100 g

Bevonó nélküli, kakaós ízű töltött ostya. Alacsony kalóriatartalma miatt bármikor fogyasztható étkezések előtt, után és helyett, pótolja az esti édesség utáni vágyat. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a finom, ropogós ostyát, és édes pillanatokra vágynak. Ahogy a neve is mutatja, kibéleli az éhes gyomrot, "bűn" nélkül csillapítja az édesség utáni vágyat. Gyorsan telít, hatékonyan csökkenti az éhségérzetet. Hatóanyagai élénkítenek, de nem izgatják a központi idegrendszert.

Nem lehet túladagolni, gyerekek is minden veszélytől mentesen bátran ehetik. Répacukor helyett természetes cukrot, xilitet tartalmaz, a szülők nagy örömére nem rontja a fogakat, nem hizlal, és mégis nagyon finom. Minőségi, perui kakaóból készül, élvezet beleharapni, szinte szétomlik a szájban.

Megtöri az egyhangú ízeket, gyümölccsel, joghurttal, egy bögre langyos, alacsony zsírtartalmú tejjel, vagy növényi tejjel (szója, rizs), teával a nap bármely szakában élvezhető fogyókúrás csemege.

Akár egész nap, még lefekvés előtt is nyugodtan lehet majszolni, kiválóan alkalmas a vacsora kiegészítésére, vagy helyettesítésére. A többi Fogyi-NasiŽ-val vegyesen is fogyasztható, mindenkinek ízlése szerint. Praktikus, darabonkénti kiszerelése lehetővé teszi, hogy utazás, munka, vagy óraközi szünetben is élvezhessük. Mindenhova magunkkal vihetjük, nagyszerű "Zsebi-Fogyi".



Bruttó vendég ár: 965.- Ft

Nagykereskedelmi árról partnereink érdeklődjenek a központtól.




ZÖLDFŰSZERES TALLÉR - 50 g


Enyhén sós, igazi ropogtatni való, könnyen emészthető és laktató csemege. A tallérban lévő hatóanyagok segítik az emésztést. Kifejezetten alacsony kalóriatartalmú és glikémiás indexű, ezért a cukorbetegeknek kiváló étrend kiegészítő, és a gyerekeknek egészséges tízóraija lehet. 

Ahhoz, hogy a legjobb hatást fejtse ki, ajánlott meleg Gyógyvarázs teával, étkezés előtt vagy helyett fogyasztani. Kenyérfélék helyettesítésére is tökéletesen alkalmas. 

Küzd a vércukorszint csökkentéséért, és belek tisztításáért. Magas b vitamin és szénhidrát tartalma biztosítja és segíti az idegrendszer jó működését. Rendszeres fogyasztása mellett elmarad a fogyókúrák alatt fellépő rosszkedv.



Bruttó vendég ár: 356.- Ft

Nagykereskedelmi árról partnereink érdeklődjenek a központtól.




ARANY OSTYA - 6 db


Már Paracelsus, az ókori görög orvos is pontosan megfogalmazta, hogy "a halál a belekben kezdődik..." Sokan hajlamosak arra, hogy ezt az örökérvényű igazságot elfelejtsék. Ha figyelembe vennénk, hogy a bajok egyik fő forrása az elégtelen emésztés és felszívódás (vitaminok, vas, hormonok), akkor megelőzhető lehetne a sok-sok probléma. Minden korosztály számára ajánlott, még a kisgyermekek és az idősek is nyugodtan fogyaszthatják.
Fogyasztható lassú emésztés, valamint gyomor- és egyéb hurutos bélproblémák esetén is. Fogyókúra idején képes a szénhidrátok beépülését megakadályozni. Erős vastagbél és máj tisztító hatása miatt kedvezően hat a pollenallergiára, a szemviszketésre. Alkalmas a gyomor és bélrendszerben élő baktériumok, káros gombák, élősködők kipusztítására is. Úgy működik, mint egy hidrocolon terápia, hozzájárul a belek tisztításához. Székrekedés, szorulás, és ezek váltakozása esetén (irritábilis bélszindróma), különösen jó hatású, vagy Crohn betegségben szenvedőknek, ahol a bélproblémák hatványozottan jelentkeznek. 

Hashajtót nem tartalmaz! 

Az ostya gazdag mindazokban a többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavakban, melyek jótékonyan csökkentik a koleszterinszintet, és egészségvédő hatással rendelkeznek, továbbá fontos szerepet játszanak a kiegyensúlyozott táplálkozásban. Bő forrásai a B, E, K vitaminoknak, A és D provitaminoknak, karotinnak, ásványi anyagoknak, káliumnak, foszfornak, magnéziumnak, lecitinnek, fehérjének, linolsavnak. Az ostya hozzájárul az érrendszeri problémák, a trombózis, és a magas vérnyomás tüneteinek csökkentéséhez is. Segít megvédeni az érrendszert a meszesedéstől, gátolhatja a zsírok lerakódását az erekben.
Az Arany ostya egy enyhén gyümölcsös ízű, édeskés, bevonó nélküli töltött ostya, jótékony hatását megközelítő termék nincs a piacon.



Bruttó vendég ár: 2235.- Ft

Nagykereskedelmi árról partnereink érdeklődjenek a központtól.




DARÁZS DERÉK APRÓSÜTI - 100 g


Kakaós, enyhén édes linzer. 

Azoknak, akik nem kedvelik az intenzív édes ízt, de mégis vágynak valami finomságra. Teljes kiőrlésű lisztből, rostokból áll, hozzájárul ahhoz, hogy a zsírok ne tudjanak beépülni a szövetekbe. Kellemes íze miatt sokak kedvence. 

Az igazi nassolók szeretik különösen, mert sokáig lehet rágcsálni. Gyors és biztos megoldás az éhség ellen, hamar eltelít. Fogyasztása étkezések között vagy előtt, vagy akár egy főétkezés helyett is javasolt.



Bruttó vendég ár: 677.- Ft

Nagykereskedelmi árról partnereink érdeklődjenek a központtól.




GYÜMÖLCS POR - 100 g


A különleges, GYÜMÖLCSÖS PORRAL feloldható az egyhangú fogyókúra, és emellett még teljes telítettség érzetet is kelt. Nem kell megvonnunk magunktól a finomságokat a fogyókúra alatt sem! 

Amikor elolvad a szánkban, a friss gyümölcsök ízével kápráztat el. Úgy hat, mint egy "vitaminfröccs". 
Természetes összetevőket, "gyógyító gyümölcsöket", gyógynövényeket, és vitaminok, ásványi anyagok széles skáláját tartalmazza. Antioxidáns, az immunrendszer működését támogathatja. 
Alkalmas egy étkezés kiváltására, vagy az étkezés alatt bevitt kalóriák csökkentésére. Joghurtba, kefírbe, szója- vagy rizstejbe, pudingba, túróba, vagy akár süteményekbe keverve is használható.



Bruttó vendég ár: 1990.- Ft

Nagykereskedelmi árról partnereink érdeklődjenek a központtól.




JÓ REGGELT VAGY ÉDES ÁLOM - KAKAÓS ITALPOR - 100 g


A kakaóról mindenkinek kellemes érzése támad, mert eszébe jut a gyerekkora. Nagyon sokan felnőttként is megőrzik a kakaózási szokásukat. Azoknak ajánljuk, akiknek az alakjuk megőrzése érdekében ez idáig le kellett mondaniuk a reggeli vagy az esti édes pillanatokról. Ha igazán éhesek vagyunk, a FOGYI - NASI® kakaós italpor pillanatok alatt eltelít, azonnal csillapítja az éhségérzetet és hatékonyan csillapítja az édesség utáni vágyat is. 

Élvezzük együtt a habos, meleg kakaót, ami a teljesség érzetével ajándékoz meg. Hatóanyagai hozzájárulnak az anyagcsere élénkítéséhez, a vérnyomás normalizálásához, az éhségérzet csökkentéséhez, és az örömhormonok növeléséhez. Fogyasztása egész nap javasolt, de az este elfogyasztott kakaó segíti a nyugodt, pihentető alvást is. 

Ha valamilyen oknál fogva nem ihatunk tejet, különleges új ízeket ismerhetünk meg:
•   Elkészíthető szója- vagy rizstejjel
•   Tehetjük joghurtba, kefirbe 
•   Kellemes nassolni valót készíthetünk belőle natúr túróhoz adagolva 
•   Adhatjuk akár pudingokhoz is
•   Süteményekben is kreatívan használható 

Alkalmas egy étkezés kiváltására, vagy az étkezés alatt bevitt kalóriák csökkentésére.



Bruttó vendég ár: 1990.- Ft

Nagykereskedelmi árról partnereink érdeklődjenek a központtól.




TÖLTÖTT CSOKI - 100 g


A csokikat a hozzáadott cukrok és a növényi zsiradékok teszik a fogyókúrák ellenségévé! 

A Fogyi-Nasi® Csoki változatai olyan korszakalkotó találmányok, melyek egyesítik magukban a legjobb minőségű csokoládét a különleges zsírfaragó hatóanyagokkal 

Amikor a Nasi Csokinkat elkezdjük kicsomagolni az ezüstpapírból, élvezettel szívjuk be az édes, enyhén rumos, gyümölcsös illatot. Alig várjuk, hogy beleharapjunk, és miközben szétolvad a szánkban, megérint minket selymes, lágy puhasága. 
Kedvenc Nasi® Csokink úgy rendelkezik csokoládé számos előnyös élettani tulajdonságával, hogy közben nem hizlal. Minden földi jót tartalmaz, amit a normál csokoládék, és semmi károsat, mint például a répacukor. Édes ízét a természetes cukrok adják. 
Töménységének köszönhetően már két-három kockától teljesen elmúlik az édesség utáni szenvedélyes vágy. Élvezete mellett elmarad a normál csokoládék túlzott fogyasztásánál fellépő bélflóra károsodás, bélirritáció, és székrekedés. 
A mi kedvenc Nasi® Csokink nem hizlal, sőt a vásárlói tapasztalatok alapján az éhségérzet elmúlásával együtt a hasi zsírpárnák mérete is rohamosan apad. 

Nem tartalmaz tejet, tejcukor érzékenyek is fogyaszthatják. Élénkítő hatása a kávé pótlására is alkalmassá teszi.



Bruttó vendég ár: 1378.- Ft